fredag 14 januari 2011

Härligt med så positiva recensioner och reaktioner

Vi Bärförfattare har varit lite lata på denna blogg. Ibland blir det så när en bok kommit ut som man arbetat länge med. Man släpper den för en tid. Under tiden lever boken sitt eget liv, vi får läsarreaktioner, boken säljer bland annat på Designtorget, men främst genom Förlag 404:s idoga arbete. Och det droppar in trevliga recensioner. Som här! Jag fick klippet från snälla bloggvännen Kim Kimselius för recensionen låg inte ute på nätet på Blekinge Läns tidningars hemsida. Men Kim tipsade oss och skickade klippet - hon är en av alla de omtänksamma människor vi möter som bloggar och uppmuntrar! Härligt käk i väntan på fortsättningen lyder rubriken. Annelie Henrysson skriver i sin positiva recension : "Svek, vemod, hat och lust. Och inte minst mat. I väntan på en fortsättning om familjen kring restaurang La Stella i Östersund kommer nu kokboken Kärlek och käk."
Så sakteliga kommer vi tillbaka till Bärvärlden, just nu vistas vi i dess utmarker! Ha tålamod med oss.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har saknat er!!!!

Jenny sa...

Hoppas inspirationen hoppar på er snart. Jag LÄNGTAR verkligen efter fler böcker i bärserien! Dom är så fantastiskt bra!!!
/Jenny

Anonym sa...

Väntar med spänning på nästa bok! Jag har just lagt in ett inlägg på min blogg där jag marknadsför era böcker:)
vaxjonytt.se blogg och sedan @lin@

Annica och Eva sa...

Hej! vad glada vi blir för era inlägg. Känns fint att vara saknad, vi ska skörpa oss på bloggen.

Jenny dina ord värmer. Vi har många bärtankar i huvudet just nu!

Tack Lin! Vad fint du skriver om våra böcker. Nu blev vi riktigt inspirerade. Vi är också så glada nu att det löst sig med rättigheter till böckerna och att vi har världens bästa förläggare på det entusiastiska Förlag 404 i Offerdal!

Kattan sa...

Å, längtar!!!

Kram till er och kämpa på!

/Ann