lördag 22 augusti 2009

Förlaget som inte vill sälja böcker

Det här är Lotta Kühlhorns fina omslag till pocketutgåvan av Smultron och svek. Den som är totalt utsåld men som Månpocket inte vill trycka upp igen, det är så sorgligt. Det sorgligaste av allt var att det ändå fanns inbundna böcker kvar - det var en tröst tyckte vi. Men förlaget hade makulerat dem!
Nu på måndag kommer i alla fall en mindre upplaga av Smultron som vi ska sälja via Ad libris och på andra sätt. Hoppas det går bra! Om det gör det så ska vi hitta sätt att trycka upp den igen och att även trycka pocketupplagor av Hallon och hat och Lingon och lust - det vill inte vårt förlag göra och vi tycker det är så konstigt! Varför ger vi ut böcker på ett förlag som inte vill sälja böckerna?
Undra på att man ibland drömmer om ett eget förlag.

3 kommentarer:

Johanna Wistrand sa...

Har ni kollat med Pocketförlaget?

Swedenmark-Wennström sa...

Ja vi hade ett möte med dem och är jätteimponerade av hur de lanserar och säljer sina böcker - men de var inte intresserade just nu., Tyvärr!!!

Camilla sa...

Å va bra att det blir en utgåva till. Jag har läst alla 4:a och rekomenderade dem till min syster som inte fick tag i första boken. Så nu kan jag tala om för henne att hon måste hänga på låset för att få en. Det kommer väl en 5:e ....