måndag 22 februari 2010

Fanfarer, pukor och cymbaler! Eva fyller år!!!!
Det är en viktig dag i dag! Eva fyller år och detta måste inte bara uppmärksammas det måste firas också. Rejält. Jag hade hoppats att jag och Eva i någon av vår fyra bärböcker hade skrivit om ett överdådigt födelsedagskalas, men festerna i böckerna har allt som oftast någon annan anledning.
Att Börje och Anita firar bröllopsdag, att det är inflyttningsfest, eller bara för att det är sommar och en bra dag att plocka fram grillen. Det har varit en hel del dramatiska återföreningar och framgångsrika företagsevent som det heter numera. Det har firats att barn har fötts.
Men någon direkt födelsedag? Näe.
Så nu får jag improvisera.
Vi bjuder på goda, läskande frukter. Något som doftar sommar och till det en massa goda ostar. Gärna från Jämtland. Som dryck serveras naturligtvis endast det bästa, champagne! Sedan kan det finnas goda röror, rostade nötter, kanske tunnskivad oxfilé eller varför inte Marios musslor i vitt vin?
Vid sidan av det skickar jag med en bild på min lilla rhododendron som växer på sommarön. Förra sommaren var första gången den blommade. Den är mycket speciell, skotten kommer från Evas enorma och överväldigande planta på samma ö och varje gång jag ser den tänker jag inte bara på henne utan allt roligt vi gjort och allt vi faktiskt åstadkommit!
Grattis Eva! Du är bäst!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Finn inget som är som födelsedagar, de ska verkligen firas. Det känns som om ni har med födelsedagar i era böcker men det kanske är för att de har sådan familjekänsla ibland som är så härlig?
MB

Swedenmark-Wennström sa...

Hej MB! Vi har i alla fall med många fester i bärböckerna.

Anonym sa...

hvorfor ikke:)