torsdag 9 september 2010

Och här är vinnaren av Smultron och svek!

För mig är hösten värme, färg och kärlek tillsammans med dem jag älskar. Kan det bli bättre? skriver Lotta på bloggen Min plats i solen och vinner därmed ett ex av den första delen i Bärserien.
Grattis Lotta! Skicka din adress till sara@forlag404.se så kommer boken!
Vi återkommer snart med nya tävlingar.

2 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Åh, vad lycklig jag blir! :) Vilken härlig överraskning att jag vann. Det blev verkligen en extra solglimt denna fina höstdag. Tusen TACK! :)

Jag lånade "Hallon och hat" på biblioteket för en tid sedan och sträckläste boken. Helt underbar! Men det var den enda bok i serien som fanns på biblioteket och sedan dess har jag letat efter den första boken för att kunna läsa serien från början. Därför blev jag överlycklig då jag såg ert meddelande om att jag hade vunnit. Nu kan jag äntligen börja läsa serien från början. Det blir härlig läsning i höst. Återigen ett stort TACK från en glad vinnare. :)

Ha en fantastisk höst!
Kram Lotta

Min plats i solen sa...

Åh, vad lycklig jag blir! :) Tusen TACK! :) Tänk att jag vann. Det blev verkligen en extra solglimt denna fina höstdag. :)

För ett tag sedan lånade jag "Hallon och hat" på biblioteket. Helt underbar! Men det var den enda boken i bärserien som de hade på vårt bibliotek. Sedan dess har jag letat efter den första boken för att kunna läsa hela serien i rätt ordning. Därför blev jag överlycklig när jag såg er kommentar om att jag hade vunnit er tävling. Det blir härlig läsning nu i höst. Återigen ett stort TACK! :)

Ha en fantastisk höst! :)
Kram Lotta