tisdag 31 augusti 2010

Tävling: Vill du vinna Smultron och svek?

Vill du vinna första boken i Bärserien? Den heter Smultron och svek. Den har varit omöjlig att få tag i ett tag men nu har Förlag 404 tryckt upp en häftad upplaga. Vill du vinna? Skriv en rad  i kommentarerna, en tröstrad när hösten nu kommer så vi blir lite glada!
Om du länkar till din egen blogg och skriver det i kommentaren får du två vinstchanser.
Vi kör ett snabblotteri på en vecka. 7 september avgörs tävlingen, sen fortätter vi i höst att lotta ut de andra böckerna i Bärserien.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill vinna.
Det positiva med hösten är att man får ta nya tag igen!
Mailar min adress till er.
Mia

Min plats i solen sa...

Hej!

Nu är den härliga hösten här. Färgexplosioner i naturen, mustig matlagning, hoppa i lövhögar och vattenpölar, plocka kastanjer och valnötter, tända ljus, läsa framför brasan med en god kopp te, höststormar, äppelkaka med vaniljsås, stjärnklara nätter då vi stannar uppe sent och pekar ut alla stjärnbilder vi kan och förundras över den vackra himlen. För mig är hösten värme, färg och kärlek tillsammans med dem jag älskar. Kan det bli bättre?

Jag vill gärna vara med och tävla om er fina bok och hoppas på tur. :)

Ha en fin helg! :)
Kram Lotta

Jenny sa...

Hej!
Äntligen är hösten här!!! Jag kommer absolut att läsa era böcker, för jag har inte hunnit med det. Då passar det väldigt bra om jag skulle vinna en bok. Jag önskar alla en trevlig och härlig höst. Och vem vet, ni kanske använder hösten till ytterligare en bok...
Hälsningar Jenny

Anonym sa...

Hej!

Äntligen är det höst och man får med gott samvete slå sig ner i fåtöljen med en god kopp Brunkullans te, en strut choklad från Åre och en bra bok ur Bärserien. Mysmysigt!

Jenni sa...

Behövs det nån tröst egentligen? Titta bara ut i trädgården och i skogen - bär överallt! Röda, blå, svarta, gula.... Tänk på allt som man kan få ut av detta - sylt, saft, kompott, glögg, paj, och inte minst en hel rad med fyndiga bärböcker!! :-)
Dessutom kan man krypa ner i soffan och dra filten över sig och tillbringa mörka och blöta höstdagar med en kopp te och en bra bok, helt utan dåligt samvete... Myyyys!

Kerstin sa...

Åh nej, jag såg inte tävlingsinlägget förrän idag =( Ska hålla bättre koll framöver.

Hösten är så vacker med klar luft fina färger och efter en härlig promenad kan man slå sig ner i mysfåtöljen med något gott att dricka och en bra bok.

Jag gillar verkligen bärböckerna, men också böckerna om Amanda Rönn. Dessutom tyckte jag jättemycket om Lappskatteland.

//Kerstin