söndag 3 januari 2010

Nu får det vara slut på förfallet!

Under hösten var jag så duktig, inte en enda ljus chokladbit kom innnaför mina läppar. Nu under julen har det varit ett totalt förfall. Paradisaskar har länsats, det är ingen ände på kola, knäck, godis som jag slukat, jag har till och med förfallit till att köpa ett paket O´Boy och dricker varm söt choklad på kvällarna. Det måste vara vinterkylan som sätter igång tröstbehovet hos mig. Trösten efter långa skidturer som jag inte ville vara med på /och OBS nu är det Eva som skriver Annicca skulle aldrig säga detta!/  var  termosen med het, söt choklad.
Men nu är det slut på detta. Paketet med den sliskiga sockerchokladen åker i soporna, endast 90% mörk choklad får finnas i hemmet. Nytt år. Nya planer!

3 kommentarer:

Jane Morén sa...

Åh nej vad allt du radade upp lät gott. Gott, gott, gott!!!! Jag är beredd att springa ner och länsa ICA på allt som har med ljus choklad att göra nu.

Swedenmark-Wennström sa...

Jane! Nu får vi vara stränga. Jag gav O´Boypaketet till en vän idag, synd att slänga. Kastade alla nötter med socker omkring, slängde (snyft!) en påse ljusa chokladkulor och gick snabbt ut med soppåsen.

Jane Morén sa...

Nu har jag varit mycket sträng. Hur länge måste jag vara sträng;-)